ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Το αθλητικό σωματείο Α.Ο. Αιγιαλέων ιδρύθηκε στις 15/07/2013 με σκοπό την συστηματική καλλιέργεια και την ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών του σωματείου, στο άθλημα της πετοσφαίρισης. Σύμφωνα με το πρώτο άρθρο του καταστατικού του επιπλέον σκοπός είναι η ανάπτυξη του εξωσχολικού αθλητισμού και η συμμετοχή σε αθλητικές εκδηλώσεις και αγώνες σε συνδυασμό με προγράμματα αθλητικού περιεχομένου για τη δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.

   
Το σωματείο διατηρεί αγωνιστικά τμήματα στις κατηγορίες Παγκορασίδων, Κορασίδων και Γυναικών στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα.


Την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 το σωματείο συμμετείχε με ομάδα Παίδων στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ.


Η ομάδα των Ανδρών αγωνίστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 όπου και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2014-2015 η ομάδα αγωνίστηκε στο περιφερειακό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ (Β Εθνική) όπου και παρέμεινε έως την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Στην τελευταία περίοδο αναδείχτηκε πρωταθλήτρια και ανέβηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία όπου και παραμένει μέχρι και σήμερα.Το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους:

1. Ηλιόπουλος Νικόλαος - Πρόεδρος.

2. Βλάχου Ελίνα - Αντιπρόεδρος

3. Αδαμόπουλος Παύλος - Γενικός Γραμματέας
 
4. Παπαδογεώργου Αγγελική - Ταμίας

5. Οικονόμου Χρήστος - Σύμβουλος.