Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019

Αγαπητέ φίλαθλε,

Ο Αθλητικός Όμιλος Αιγιαλέων σας προσκαλεί στην αγορά της Κάρτας Φιλάθλου, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών Volley.

Η συμμετοχή σας, στην προσπάθεια της ομάδας μας να εδραιωθεί στην Α2 Εθνική Ανδρών, είναι αναγκαία και η βοήθειά σας, για να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την απαιτητική κατηγορία, πολύτιμη. 

Σε μια εποχή δύσκολη για όλους, η οικονομική και όχι μόνο, ενίσχυση του σωματείου μας, αποτελεί για εμάς που αγαπάμε το άθλημα αλλά και την πόλη μας, εφαλτήριο για περισσότερη προσπάθεια στο να ακουστεί το Αίγιο  σε όλη την Ελλάδα και μέσα από το άθλημα  της Πετοσφαίρισης.

Η περσινή αγωνιστική περίοδος στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς η ομάδα μας κατάφερε, χωρίς να καρδιοχτυπήσει ιδιαίτερα, να παραμείνει στην κατηγορία. Φέτος οι ομάδες που θα συμμετάσχουν, είναι αυξημένης δυναμικότητας και αναμένεται ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα. Για τον λόγο αυτό, η παρουσία σας στους αγώνες της ομάδας μας είναι αυτή που θα μας δώσει δύναμη να πετύχουμε τους στόχους μας.
    
Εκτός όμως από την ενίσχυση του σωματείου μας, με την αγορά της Κάρτας Φιλάθλου, συμμετέχετε αυτόματα στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί με την λήξη του πρωταθλήματος, για μια  SMART TV SAMSUNG LCD 49 ιντσών . Η κλήρωση θα γίνει παρουσία συμβολαιογράφου και θα έχετε προσωπική ενημέρωση για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας.